Wilt u reserveren of heeft u vragen?

Wij heten u van harte welkom in onze Bed & Breakfast. Wilt u een kamer bij ons reserveren? Wij zijn geopend in de weekenden (aankomst vrijdag 14:00 uur – vertrek zondag 11:00 uur) m.u.v. speciale feestdagen.

Mocht u andere wensen hebben, neem vooral contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

7 + 2 =

(de rekensom voorkomt spamreacties op onze site)

Uw gastheren:
Thomas & Marcel

Adres
Rechtestraat 79
1483 BC De Rijp

Telefoonnummer
+31 611 84 26 38

E-mailadres
info@oudepostkantoorderijp.nl

Wij gebruiken uw gegevens alleen om u een mailtje terug te sturen.

Bereikbaarheid

De Rijp ligt op 25 minuten afstand van Amsterdam

Bereikbaarheid per auto:
Op de A7 neemt u afslag nr. 6 richting Purmerend Noord, bij de stoplichten bovenaan de afrit gaat u linksaf de N244 op richting Middenbeemster en Alkmaar. Na ongeveer 5 km gaat u bij het kruispunt bij het benzinestation Shell naar rechts richting De Rijp. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor) en deze straat rijdt u tot aan het einde door tot aan de T-splitsing. Daar gaat u rechtsaf de Rechtestraat in en bevindt de B&B zich na ongeveer 300 meter op nummer 79 aan de rechterkant. Houdt u er wel rekening mee dat tegenliggend verkeer voorrang heeft als u langs deze kant de Rechtestraat inrijdt.

Bereikbaarheid per bus vanuit Amsterdam:
Bij de bushalte aan IJzijde van Amsterdam CS neemt u de EBS bus 305 richting De Rijp/Purmerend. U stapt uit bij bushalte Wollandje in De Rijp. De B&B ligt op 5 minuten lopen van deze bushalte. U loopt de brug over en gaat naar rechts het Westeinde op welke na ongeveer 100 meter overgaat in de Rechtestraat. Na ongeveer 300 meter vindt u op nr 79 onze B&B.
Openbaar vervoer

Kijk op 9292ov.nl voor halte: ‘Wollandje | De Rijp’